| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

Katalog » Øre/nese/hals

Otosan AuriPlus Ørelys 1 par

SKU/ID: WS AU020N

Pris: kr 134.00

Beskrivelse

Ørelysbehandling er en behagelig, avslappende opplevelse, og en ypperlig form for ørehygiene.

...mer info

Ørelys er for deg som har ører! Noen forbinder ørelys med "øreproblemer", ettersom mange er blitt hjulpet med problemer av kronisk art. Men også du som ikke er plaget med ørebetennelser, bihulebetennelser, ulyder i øret eller trykkproblemer, bør prøve AuriPlus! Dersom du har "ørebarn" kan dette være redningen som hjelper dere gjennom neste forkjølelsessesong.

Ørelysbehandling er en behagelig, avslappende opplevelse, og en ypperlig form for ørehygiene. Og dersom stor produksjon av ørevoks er et problem for deg, bør du ikke la metoden være uprøvet! Ørelysbehandlingen mykgjør ørevoksen, slik at den lettere kommer ut på naturlig måte.

Slik brukes ørelys:
Beskyttelsesskiven festes på ørelyset. Denne tynne enden av ørelyset føres forsiktig inn i øregangen, og den tykke enden tennes på med en lighter. Ørelyset brenner langsomt ned. Dersom det siver røyk ut av øret, skyves ørelyset forsiktig litt lenger inn, slik at det blir helt tett. Når ørelyset har brent ned til markeringsringen, tas det ut av øret og slukkes.

Ørelys er en ørebehandlingsmetode med lange tradisjoner. Både europeiske folkeslag, såvel som indianere og kinesere, har kjent til ørelysene i uminnelige tider. Produsenten av AuriPlus har satt denne gamle metoden i system, og fremstiller AuriPlus under streng kvalitetskontroll på fabrikken i Italia.

Tilgjengelighet:
AuriPlus fås kjøpt i mange helsekostbutikker. Din lokale helsekostbutikk kan gjerne ta inn AuriPlus hvis de ikke allerede fører dem. Dersom du likevel ikke finner AuriPlus i helsekostbutikken, bruk denne nettbutikken, og du har varene om få dager.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren din, forutsetter vi at du tillater å motta informasjonskapsler.