| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

SOS Health Magnesium Spray ATHLETES
SOS Health Magnesium Spray BETTER JOINTS
SOS Health Magnesium Spray RELAX
SOS Health Magnesium Spray PURE
SOS Health Magnesium Sprays
SOS Health Vitamin D3 Oral spray
SOS Health Zink + C

SOS Health

Spesialisten på høyt opptak

Firmaets målsetning er å fremstille nyvinnende kosttilskudd, med høyest mulig absorpsjon og biotilgjengelighet, slik at de når direkte til kroppens celler. Virkestoffene overføres på ulike måter: gjennom slimhinnene i munnen som oral spray, gjennom huden som transdermal spray, eller i liposomer. Denne nettsiden viser et utvalg av sortimentet.

Alle produktene er utviklet i samarbeid med Tallinn University of Technology og Competence Center of Food and Fermentation Technologies laboratories.

Magnesium Spray ATHLETES

Magnesium Spray BETTER JOINTS

Magnesium Spray RELAX

Magnesium Spray PURE

Vitamin D3 3000

Zink+C

SOS Health Magnesium Spray ATHLETES

Magnesium med maksimalt opptak, spesielt utviklet for deg som trener.


Visste du at magnesium opptas mest effektivt gjennom huden? SOS Magnesium Spray ATHLETES gir deg best mulig opptak og er tilsatt eteriske oljer som er bra for muskulaturen.

Meget enkel i bruk - den sprayes rett på muskelen og masseres lett inn i huden.

Magnesium er med i over 300 biokjemiske prosesser i kroppen. Magnesiumspray er lett å bruke og opptas lettere i kroppen enn piller. Trygt, effektivt og skånsomt for magen. ATHLETES virker varmende på muskulaturen, øker blodsirkulasjonen og letter muskelspenninger. Musklenes behov for magnesium kan øke under fysiske prestasjoner. ATHLETES forebygger og løser kramper. Velg ATHLETES for muskulaturen, enten du trener mye, moderat eller ikke i det hele tatt.

Innhold: Zechstein magnesiumklorid (29% konsentrasjon), eteriske oljer av druekjerner, svart pepper, sitron, peppermynte og nellik. Flasken inneholder 800 spraydoser.

ALT NAME

ALT NAME

ALT NAME