| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

AuriPlus ørelys finner du i de fleste helsekostbutikker.
Otosan Nasal Spray finner du i mange helsekostbutikker.
Otosan Øreolje finner du i mange helsekostbutikker.
GingerLove er én av flere økologiske varmdrikker.
Otosan Throat Gel er en nykommer i helsekost.
Otosan Throat Spray er en nykommer i helsekost. Prøv den!
Otosan Fortuss mikstur hostesaft ved tørr- og slimhoste.

Produktene

AuriPlus ørelys

Ørelys er for deg som har ører! Noen forbinder ørelys med "øreproblemer", ettersom mange er blitt hjulpet med problemer av kronisk art. Men også du som ikke er plaget med ørebetennelser, bihulebetennelser, ulyder i øret eller trykkproblemer, bør prøve AuriPlus.

Otosan Nasal Spray

Denne nesesprayen kan du bruke så mye du vil uten bivirkninger eller fare for avhengighet.

Otosan Throat Gel

Nyvinnende produkt for halsen. En velsmakende gel som legger seg som et lindrende og smørende lag når du er hes eller sår i halsen. Fra 1 års alder.

Otosan Throat Spray

Denne halssprayen lindrer og smører ved sår hals, og er særlig god når du har vondt for å svelge. Med velgjørende urter. Fra 12 års alder.

Otosan Fortuss mikstur

Hostesaft med Manuka-honning, som er kjent for sine antibakterielle egenskaper. Ved tørrhoste og slimhoste. Søt og god smak. Velegnet fra 1 års alder.

Otosan Øreolje

En spesialolje for øret. Otosan Øreolje løser opp ørevoks og kan dempe kløe i øregangen.

GingerLove

En herlig, økologisk varmdrikk med sitrus og myyye ingefær

DetoxLove

En velsmakende, økologisk detoxdrikk med ananas og gurkemeie

SleepyLove

En økologisk sov-godt-drikk med Bachs blomstermedisin og mango

SOS Health Vitamin D3000

En velsmakende spray i munnen gir deg hele dagsdosen av Vitamin D. Hele 200 spraydoser i flasken!

SOS Health Vitamin D600 for barn

En smak av søt og mild appelsin som barnet vil elske. 1 eller 2 spraydoser (avhenger av alder) gir hele dagsdosen av Vitamin D. Hele 200 spraydoser i flasken!

SOS Health Zink+C

Mineralet sink er viktigere enn mange vet. Opptak gjennom slimhinnene i munnen.

Helsekostleverandør siden 2000.

Vi har levert til landets helsekostbutikker i mange år. Spør etter produktene våre i din nærmeste helsekostbutikk. Hvis du ikke finner produktet der, kan butikken ta det inn via sin grossist.

Transforma AS er kjent som en nisjeleverandør av øre-nese-halsprodukter gjennom flere år. De velkjente produktene AuriPlus og Otosan er blant manges favoritter.

Kategori Øre-Nese-Hals: I helsekostbutikken finner du nå nyheter for halsen; Otosan Throat Gel, Throat Spray og Otosan Fortuss hostemikstur.



Kategori Økologiske varmdrikker:Vi er også stolte av vårt nye sortiment innen økologiske varmdrikker fra Lombardia i Belgia. Kulest i klassen er den spenstige drikken GingerLove, men sortimentet inkluderer også DetoxLove og SleepyLove. Foreløpig bare i utvalgte helsekostbutikker, men kjøp den gjerne i vår nettbutikk inntil videre.



Kategori Vitaminer og Mineraler: I helsekostbutikken og i apotek finner du nå vitaminer og mineraler fra produsenten SOS Health, spesialisten på høyt opptak. Foreløpig inkluderer kategorien produktene Vitamin D for barn og voksne som oral spray, Zink+Vitamin C som oral spray, samt magnesium som tas opp gjennom huden.