| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

Katalog » Outlet

Neti Rinse neseskyllesprøyte (BULKET EMBALLASJE)

SKU/ID: WS 400813 (B)

Pris: kr 55.00

Beskrivelse

- FULLVERDIG PRODUKT, SKADD EMBALLASJE, 50% BILLIGERE
Med Neti Rinse neseskyllesprøyte får du skylt gjennom nesen på en effektiv og behagelig måte.

...mer info

Det viktigste med neseskylling er at vannet kommer helt ut og bak i svelget, ikke ut igjen gjennom det andre neseboret. Først når vannet kommer ut helt bak i munnen, kan du være sikker på at hele nesens slimhinne er blitt gjennomfuktet og gjennomskylt, og at alt blir skylt ut. Enten du nylig er blitt operert, eller av andre grunner trenger å skylle gjennom nesen, er Neti Rinse den beste løsningen, da den er både behagelig og effektiv.

Neti Rinse er en god løsning ved allergiske symptomer fra nesen, da pollen og andre irritanter skylles ut. Neti Rinse brukes også gjerne ved forkjølelse og influensa, og for å redusere risikoen for bihulebetennelse.

Med Neti Rinse følger 10 stk enkeltdoser med salt. Disse kan være praktiske å ha med seg for eksempel på reise. Ellers brukes Neti Rinse med hjemmelaget saltløsning.

NB: Neti Rinse får du også kjøpt i enkelte sykehusapotek, i Apotek 1 og i deres nettbutikk www.apotek1.no

Produktet vil noen steder vises i ny, endret emballasje, som er grønn. Selve produktet er uendret.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren din, forutsetter vi at du tillater å motta informasjonskapsler.