| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

Katalog » Terapeutiske kremer

BioVenax

SKU/ID: WS 1922

Pris: kr 238.00

Beskrivelse

Økologisk lotion for lykkelige legger.
BioVenax kan hjelpe dersom du har smerter eller ubehag i leggene, hovne eller brennende legger eller kramper.

...mer info

Fra Bema Cosmetici - en av Italias ledende produsenter av naturpreparater!
BioVenax er fremstilt av BEMA Cosmetici i Italia, som har utviklet naturpreparater i over førti år. Kremen er sertifisert økologisk av det italienske ICEA (Istituto Certificazione Etica e Ambientale) Dette garanterer blant annet at det er uten kunstige konserveringsmidler (deriblant parabener) og farge, uten genmanipulerte råstoffer og kun fremstilt av rene naturmidler.

BioVenax er lett å bruke - den masseres lett inn i huden. Dersom man ønsker å ekstra kjølende effekt, kan den oppbevares i kjøleskap.

De aktive virkemidlene er ekstrakter av blant annet hestekastanje, grønn te og grapefruktstein. Disse helt naturlige ingrediensene har en gunstig effekt på blodårene, gir en lett smertedempende effekt, de øker blodsirkulasjonen slik at slaggstoffer i problemområdet lettere transporteres bort, og motvirker betennelsestilstander. BioVenax er utformet på en måte som frigjør de aktive stoffene gradvis og gir en langvarig effekt etter påføring.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren din, forutsetter vi at du tillater å motta informasjonskapsler.