| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

Katalog » Terapeutiske kremer

BioArtrox Cream muskler og ledd

SKU/ID: WS 1921

Pris: kr 196.00

Beskrivelse

Lindring for muskler og ledd. Økologisk krem.
Meget enkel i bruk - den bare masseres lett inn i huden.

...mer info

Fra Bema Cosmetici - en av Italias ledende produsenter av naturpreparater!
BioArtrox er fremstilt av BEMA Cosmetici i Italia, som har utviklet naturpreparater i over førti år. Kremen er sertifisert økologisk av det italienske ICEA (Istituto Certificazione Etica e Ambientale) Dette garanterer blant annet at det er uten kunstige konserveringsmidler (deriblant parabener) og farge, uten genmanipulerte råstoffer og kun fremstilt av rene naturmidler.

Lindring for muskler og ledd

Økologisk krem som kan ha en god effekt på problemer som musearm, tennisalbue og andre belastningsskader, også artrose.

De aktive virkemidlene er ekstrakter av blant annet spirea, arnika og grapefruktstein. Disse har en lett smertedempende effekt, de øker blodsirkulasjonen slik at slaggstoffer i problemområdet lettere transporteres bort, og motvirker betennelsestilstander.

BioArtrox er utformet på en måte som frigjør de aktive stoffene gradvis og gir en langvarig effekt etter påføring. Den gir en god følelse av varme.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren din, forutsetter vi at du tillater å motta informasjonskapsler.