| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

Det kan være mange grunner til ikke å drikke kumelk.
Økologiske varmdrikker.

Kjøpe produktene?

Økologiske varmdrikker

Gå direkte til nettbutikken.
GingerLove, DetoxLove, SleepyLove.

SkinnyLove

Gå direkte til nettbutikken.
Ned i vekt med SkinnyLove tre ukers kur.

ChufaMix®

Gå direkte til nettbutikken.

Våre vegetarprodukter

som for all del også kan brukes av alle!

Vårt sortiment av veggisprodukter er ikke stort, men det er bra..! Unike, velvalgte produkter, som kanskje passer for nettopp deg. Les mer om de to hovedkatoriene her.

ChufaMix® Veggie Drinks Maker

ChufaMix® er et innovativt og unikt redskap for å lage drikker av nøtter, korn, frø, frukt og grønnsaker. Du kan utvikle dine egne oppskrifter på veggisdrikker fulle av næringsstoffer og smak. Det er både raskt, lettvint og morsomt!

Lombardia Hotdrinks: GingerLove og flere

Vi er også stolte av vårt nye sortiment innen økologiske varmdrikker fra Belgia. Kulest i klassen er den spenstige drikken GingerLove, men sortimentet inkluderer også DetoxLove og SleepyLove.

SkinnyLove - hjelper deg ned i vekt

SkinnyLove er ikke nok en mirakelkur, men et hjelpemiddel. Ved hjelp av SkinnyLove kan du finne tilbake til din idealvekt. SkinnyLove er til tross for navnet ikke ute etter å skape modell-magre kropper, men hvis du likevel ønsker å gå ned i vekt av helsemessige eller andre grunner, kan SkinnyLove være akkurat det du trenger.
SkinnyLove er utviklet av mennesker med lang erfaring innen naturprodukter og helsekost. (Lombardia Hotdrinks... GingerLove osv.) De samme menneskene er også i overkant glade i mat, og kom frem til SkinnyLove for å løse sitt eget vektproblem. Prøv deres metode du også.