| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

SkinnyLove

Et naturprodukt fra Lombardia Hot Drinks

Naturlige ingredienser, mange av dem økologiske
Usøtet, inneholder kun råvarenes naturlige søthet
Sertifisert vegansk
Glutenfri
Etisk handel via Peace Islands
Velsmakende og behagelig å drikke

SkinnyLove

Hvordan SkinnyLove virker

Ingrediensene

SkinnyLove

TilbakemeldingerKris Jacobs ***** (fem stjerner)
Ok ... Jeg innrømmer at jeg aldri har vært helt slank ... Jeg har prøvd alle protenimiksene og drinkene … men nå sverger jeg til SkinnyLove.. Og vet du hvorfor? Fordi jeg går ned i vekt uten at jeg i det hele tatt prøver å slanke meg. .... Og nå som jeg har begynt å gå ned, blir jeg inspirert til å spise sunnere…... Men det jeg virkelig elsker med SkinnyLove er at den smaker godt og gjør at jeg føler meg bra … mer energi, ikke lenger oppblåst …


Lien Kohlberger ***** (fem stjerner)
Jeg er veldig begeistret for SkinnyLove. Jeg har aldri tidligere brukt et så supert produkt. Jeg føler meg helt oppladet. Takk.


Ginger Faes ***** (fem stjerner)
Det fungerer! Det behøves ikke mange flere ord! Det er min konklusjon. Da jeg startet på SkinnyLove-kuren, var jeg ærlig talt litt i tvil. Men i begynnelsen av den andre uken var jeg helt overbevist. Hvordan? For meg ble det mye lettere å la være å småspise mellom måltidene, og etter hvert følte jeg nesten ikke sult. Selv min største synd, kaker, har jeg klart å holde meg unna. Jeg synes også det er betryggende at SkinnyLove er et helt naturlig produkt.


Maggy Fierens **** (fire stjerner)
Nå har jeg brukt SkinnyLove i en uke og jeg er allerede fornøyd med resultatet. 2 kg mindre på vekten. Me happy :-)


Ilse De Caerlé ***** (fem stjerner)
Min første 3 uker på SkinnyLove ... og jeg kan melde om suksess! Jeg har gått ned 3,5 kg!! Og jeg fortsetter å gå ned. Takk for et flott produkt, som virkelig tar bort suget etter søtsaker!!! Tidligere spiste jeg alt jeg kom over av kjeks og søtsaker, jeg kunne bare ikke motstå det, men nå frister det meg ikke en gang!


An Scheppers ***** (fem stjerner)
Supert! Jeg føler meg ikke sulten lenger, og føler meg mye sprekere! Kjempefornøyd.


Sylvie Offeciers ***** (fem stjerner)
Jeg er anestesilege, jeg har litt kunnskap om kroppen og hvordan holde den så sunn som mulig. Dessverre er jeg en livsnyter og må passe veldig på for ikke å legge på meg, selv om jeg ikke spiser godteri eller fet mat. Jeg har prøvd mange dietter og gått noe ned i vekt før, men ikke på en sunn måte. Kroppen min sa litt fra hver gang, og det verste var at hver gang jeg på et gitt tidspunkt måtte avslutte kuren, så vips kom kiloene tilbake. Nå, fire uker etter at jeg begynte med SkinnyLove, hva har jeg oppnådd?- Minus 4 kg - Mye mer energi- Søtsuget forsvant som dugg for solen- Mye mindre sulten!!!!- Det er et ærlig og rent, naturlig produkt uten mystiske ingredienser- Ingen negative effekter på kroppen og du kan fortsette å bruke det så lenge du ønsker!!!


Alle disse tilbakemeldingene er oversatt fra fransk/nederlandsk, og kommer fra belgiske brukere. SkinnyLove er utviklet i Belgia og kom først på markedet der. Den norske importøren imøteser norske tilbakemeldinger.

ALT NAME

ALT NAME

ALT NAME