| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

Informasjon om det valgte produktet vises til høyre

Otosan Fortuss Hostemikstur

ForTuss Hostemikstur fra Otosan

Hostesaft med Manuka-honning

ForTuss fra Otosan er en hostemikstur du finner i helsekostbutikkene. Økologisk blomsterhonning og Manuka-honning gjør hostesaften til en fulltreffer i hostesesongen, og øvrige komponenter har anerkjente, velgjørende egenskaper. Hostemiksturen danner en beskyttende barriere som lindrer og smører den irriterte slimhinnen, samtidig som den gjør slimet mer tyntflytende. ForTuss kan dermed gjerne brukes både ved tørrhoste og slimhoste.

Den edle Manuka-honningen
Honning har vært brukt som antiseptisk middel siden oldtiden. Først i den senere tid har Manuka-honningen fra New Zealand kommet i søkelyset på grunn av sine spesielle egenskaper, og effekten er blant annet dokumentert av forskere ved University of Sydney. Honning fra bier som pollinerer Manuka-treet, er rett og slett mer effektiv mot bakterier, og er nå en svært ettertraktet vare.

... og litt ugress
Groblad, noe man vanligvis betrakter som et ugress i plenen, ble i tidligere tider brukt som sårhelende urt i Norge. Også i Syd-Europa er den velkjent for sin antibakterielle og legende virkning, og den er én av de aktive ingrediensene i ForTuss. Øvrige urter er gummigrindelia og karriplante, og sitrus gir en delikat smak. Kombinasjonen av naturlige ingredienser gjør ForTuss til et godt hjelpemiddel både mot tørr og slimete hoste. ForTuss er velegnet for voksne og barn fra ett års alder.

Veldig barnevennlig
Alle som har prøvd å gi medisiner til småbarn, vet hvor vanskelig det kan være. Når minsten kniper munnen bestemt igjen, er det ikke mye man har å stille opp med. Denne nye hostesaften dufter og smaker naturlig søtt med mye honning, og er lett å like.

Tilgjengelighet
Alle helsekostbutikker skal kunne skaffe ForTuss. Kjøp den eventuelt her i nettbutikken.

ALT NAME

ALT NAME

ALT NAME