| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

Informasjon om det valgte produktet vises til høyre

NetiRinse Nesesprøyte

NetiRinse Nesesprøyte

Den mest effektive og behagelige metoden!

Med Neti Rinse neseskyllesprøyte får du skylt gjennom nesen på en effektiv og behagelig måte. Det viktigste med neseskylling er at vannet kommer helt ut og bak i svelget, ikke ut igjen gjennom det andre neseboret. Først når vannet kommer ut helt bak i munnen, kan du være sikker på at hele nesens slimhinne er blitt gjennomfuktet og gjennomskylt, og at alt blir skylt ut. Du står foroverbøyd over vasken og sprøyter vannet rolig opp i nesen med den spesialtilpassede tuppen, og uten ubehag renner vannet ut gjennom munnen og ned i vasken.

Enten du nylig er blitt operert, eller av andre grunner trenger å skylle gjennom nesen, er Neti Rinse den beste løsningen, da den er både behagelig og effektiv.

Neti Rinse er en god løsning ved allergiske symptomer fra nesen, da pollen og andre irritanter skylles ut. Neti Rinse brukes også gjerne ved forkjølelse og influensa, og for å redusere risikoen for bihulebetennelse. Med Neti Rinse følger 10 stk enkeltdoser med salt. Disse kan være praktiske å ha med seg for eksempel på reise. Ellers brukes Neti Rinse med hjemmelaget saltløsning. Isoton saltvannsløsning er natriumklorid (koksalt) løst i vann i en konsentrasjon på 9mg/ml. Dersom nøyaktig dosering ikke er påkrevet, anbefales 1 strøken spiseskje salt til en liter vann. NB: Bruk aldri varmt eller kokende vann i nesen.
Tilgjengelighet
Neti Rinse finnes i Apotek1, samt enkelte sykehusapotek, prøv for eksempel Ahus, Rikshospitalet eller Lovisenberg, Kristiansand, Arendal eller Stavanger. Du kan eventuelt bestille den fra denne nettbutikken.

ALT NAME

ALT NAME

ALT NAME