| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

SkinnyLove

Et naturprodukt fra Lombardia Hot Drinks

Naturlige ingredienser, mange av dem økologiske
Usøtet, inneholder kun råvarenes naturlige søthet
Sertifisert vegansk
Glutenfri
Etisk handel via Peace Islands
Velsmakende og behagelig å drikke

SkinnyLove

Hvordan SkinnyLove virker

Tilbakemeldinger

SkinnyLove

Ingrediensene


SkinnyLove er utviklet av mennesker med lang erfaring innen naturprodukter og helsekost. Tidligere produkter fra Lombardia Hotdrinks er GingerLove (elsket av mange i Norge!), DetoxLove og SleepyLove (les gjerne mer om Økologiske Varmdrikker her på siden). Denne erfaringen måtte de bygge videre på da de skulle utvikle et produkt som virkelig kunne hjelpe mennesker ned i vekt. Her kan du lese om noen av råvarene de valgte, og hva de gjør for deg.

Grønn kaffe og grønn te
Grønn kaffeekstrakt og grønn matcha-te har begge et høyt innhold av klorogensyre. Klorogensyre er en hemmer av enzymet glukose-6-fosfatase. Dette enzymet er involvert i glykogenolyse (omdanning av glukose til glykogen) i leveren. Ved å hemme dette enzymet, vil kroppen ikke bruke glykogen som energikilde for cellene, men fett. Derfor øker klorogensyren i grønn kaffeekstrakt og grønn Matcha-te fettforbrenningen.

Kaktusfrukt
Kaktusfrukt – frukten av kaktusfiken – har lipofile egenskaper. Det vil si at fiberet fra denne frukten binder seg til fett fra kosten vår i tynntarmen. De sammensatte molekylene er for store til å opptas i tarmen og absorberes. Dette medfører at mindre fett fra kosten absorberes i blodet, og mer fett utskilles fra kroppen gjennom avføring.

Prebiotisk fiber
I afrikanske og asiatiske kulturer brukes vannløselig fiber for å bedre fordøyelsen. Nyere studier indikerer også den prebiotiske effekten av fiber. (Prebiotisk effekt er en selektiv stimulering av godartede eller helsefremmende tarmbakterier.) I en studie med 20 friske frivillige ble det, etter en ti dagers fiberrik diett, konstatert en økning i bifidobakterier, laktobasiller og melkesyreproduserende bakterier (hovedbakterier i tarmfloraen) i avføringen. En dobbeltblind randomisert studie med 50 friske frivillige bekreftet etter fire uker en positiv effekt på tarmfloraen. En studie utført på 120 kvinner fra Universitetet i Khartoum i Sudan viste at en fiberrik kur hadde en positiv effekt på deres KMI (kroppsmasseindeks). Halvparten av kvinnene ble i seks uker behandlet med fiber og fikk forbedret både KMI og fettprosent i forhold til kontrollgruppen.

Vann
SkinnyLove MORNING og SkinnyLove AFTERNOON skal begge røres ut i 750ml vann. Én og en halv liter ekstra vann om dagen... det hjelper også!

Øvrige ingredienser i SkinnyLove:
grapefrukt, sitron, eple, ananas, diverse urter og krydder.

Økologisk?
SkinnyLove er foreløpig ikke et sertifisert økologisk produkt, men mange av ingrediensene er økologiske, og produsenten jobber med saken. Målet er at SkinnyLove skal bli et helt økologisk produkt, slik som Gingerlove, DetoxLove og SleepyLove.

ALT NAME

ALT NAME

ALT NAME