| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

SkinnyLove

Et naturprodukt fra Lombardia Hot Drinks

Naturlige ingredienser, mange av dem økologiske
Usøtet, inneholder kun råvarenes naturlige søthet
Sertifisert vegansk
Glutenfri
Etisk handel via Peace Islands
Velsmakende og behagelig å drikke

SkinnyLove

Ingrediensene

Tilbakemeldinger

SkinnyLove

Hvordan SkinnyLove virker


20 kg ned. Alain Indria, gründeren bak de økologiske varmdrikkene GingerLove, DetoxLove og SleepyLove, utviklet i september 2015 en drikk for eget bruk. Han hadde med økende fortvilelse observert badevekten over lengre tid, og nålen stoppet på 99 kg. Med hans lange erfaring innen naturlig helse, måtte det vel være mulig å komme frem til et hjelpemiddel? Etter iherdig innsats på prøvekjøkkenet, kom han frem til en kombinasjon av helt naturlige ingredienser som viste seg å gi ham høyere energinivå i hverdagen og økt metthetsfølelse. Ett år senere stoppet vektnålen på 79 kg.

Ingen mirakelkur, men et hjelpemiddel. Alle som har prøvd å gå ned i vekt, vet at det er vanskelig. Det finnes mange teorier om hva som skal fungere, men fra teori til praksis kreves det store doser selvdisiplin og utholdenhet. Med SkinnyLove har du påminnelsen om motivasjonen din på armlengdes avstand hele tiden: i en shaker med et innhold som hjelper deg. Du skal drikke 7,5 dl om formiddagen og 7,5 dl etter lunsj. Ingrediensene er sammensatt for å gi deg økt forbrenning, mindre søtsug og økt metthetsfølelse. Det vil si at det blir lettere å holde seg unna alle unødvendige fristelser, og du får litt ekstra hjelp ved at energien fra matinntaket blir raskere forbrent enn ellers.

Hvilke kostholdsråd skal man følge? Det finnes så mange teorier om kosthold, og til syvende og sist er det opp til deg selv å velge. Uansett gjør SkinnyLove det lettere for deg å holde deg til planen.
Alain gikk ned 20 kg ved hjelp av SkinnyLove og moderasjon. Han reduserte forbruket av svært fete og kaloririke råvarer, men fortsatte ellers omtrent som før. Litt mindre mat, litt mer fiber, litt mindre brød og poteter, litt mer hverdagsmosjon. Hva er din måte?

ALT NAME

ALT NAME

LOVER YOUR BODY