| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

AuriPlus ørelys finner du i de fleste helsekostbutikker.
Otosan Nasal Spray finner du i mange helsekostbutikker.
Otosan Spray for øret finner du i mange helsekostbutikker.
Otosan Øreolje finner du i mange helsekostbutikker.
GingerLove er én av flere økologiske varmdrikker.
Otosan Throat Gel er en nykommer i helsekost.
Otosan Throat Spray er en nykommer i helsekost. Prøv den!
Otosan Fortuss mikstur hostesaft ved tørr- og slimhoste.

Produktene

AuriPlus ørelys

Ørelys er for deg som har ører! Noen forbinder ørelys med "øreproblemer", ettersom mange er blitt hjulpet med problemer av kronisk art. Men også du som ikke er plaget med ørebetennelser, bihulebetennelser, ulyder i øret eller trykkproblemer, bør prøve AuriPlus.

Otosan Nasal Spray

Denne nesesprayen kan du bruke så mye du vil uten bivirkninger eller fare for avhengighet.

Otosan Throat Gel

Nyvinnende produkt for halsen. En velsmakende gel som legger seg som et lindrende og smørende lag når du er hes eller sår i halsen. Fra 1 års alder.

Otosan Throat Spray

Denne halssprayen lindrer og smører ved sår hals, og er særlig god når du har vondt for å svelge. Med velgjørende urter. Fra 12 års alder.

Otosan Fortuss mikstur

Hostesaft med Manuka-honning, som er kjent for sine antibakterielle egenskaper. Ved tørrhoste og slimhoste. Søt og god smak. Velegnet fra 1 års alder.

Otosan Øreolje

En spesialolje for øret. Otosan Øreolje løser opp ørevoks og kan dempe kløe i øregangen.

Otosan Spray for øret

Isoton løsning (fysiologisk saltvannsløsning) for daglig renhold av øregangen. Otosan Spray med økologiske planteekstrakter er et innovativt produkt. Med et lite trykk på pumpesprayen får du rengjort øregangen på en skånsom måte.

GingerLove

En herlig, økologisk varmdrikk med sitrus og myyye ingefær

Helsekostleverandør siden 2000.

Vi har levert til landets helsekostbutikker i mange år. Spør etter produktene våre i din nærmeste helsekostbutikk. Hvis du ikke finner produktet der, kan butikken ta det inn via sin grossist.

Transforma AS er kjent som en nisjeleverandør av øre-nese-halsprodukter gjennom flere år. De velkjente produktene AuriPlus og Otosan er blant manges favoritter. I helsekostbutikken finner du nå nyheter for halsen; Otosan Throat Gel, Throat Spray og Otosan Fortuss hostemikstur.

Vi er også stolte av vårt nye sortiment innen økologiske varmdrikker fra Lombardia i Belgia. Kulest i klassen er den spenstige drikken GingerLove, men sortimentet inkluderer også DetoxLove og SleepyLove. Foreløpig bare i utvalgte helsekostbutikker, men kjøp den gjerne i vår nettbutikk inntil videre.